702851F

Kipling, Rudyard : Kívánságok háza

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 szavazat, átlag: 5.00)
Kiadó: Metropolis Media
Szerző: Kipling, Rudyard
Ár: 1050 RSD

Szállítási idő: 24 - 48 óra.
A szállítási idő a beszállító cégtől is függ. Megértésüket köszönjük!

Leírás:

A dzsungel könyve világhírű szerzője, az 1907. év irodalmi Nobel-díjasa kitüntetett helyet foglal el az irodalomtörténet panteonjában. Azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy számos fantasztikus, sőt tudományos-fantasztikus történetet is írt. Kötetünk ezek legjavát nyújtja át csokorba kötve.

Találkozhatunk bennük tengeri szörnyekkel, kísértetekkel, öntudatra ébredt gépezetekkel, de olvashatunk a múlttal létesíthető rádiókapcsolatról, az első mikroszkópról és a bolygómozgások emberi testre gyakorolt hatásairól.
A kötet legnagyobb részét pedig két, egymáshoz kapcsolódó kisregény teszi ki, amelyek elképzelt futurisztikus világában a légi közlekedés a mindennapok részévé vált, és a forgalmi irányítóközpontból a totalitárius hatalom elnyomó szervezete lett.

Orwelli és wellsi látomások váltakoznak könnyedebb hangvételű írásokkal ebben a különleges gyűjteményben, melynek darabjai egytől egyig most olvashatók először magyar fordításban, új megvilágításba helyezve egy irodalmi nagyság munkásságát.

Kötés: ragasztott kartonált
Oldalszám: 288
ISBN: 9639828377
Nyelv: magyar
Méretek: 125 x 205 x 18 mm
Súly: 240 g