724351F

James, E. L.: A szabadság ötven árnyalata

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 szavazat, átlag: 5.00)
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Szerző: James, E. L.
Ár: 1690 RSD

Szállítási idő: jelenleg nem elérhető
A szállítási idő a beszállító cégtől is függ. Megértésüket köszönjük!

Leírás:

Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket.

Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe.

Most mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását.

Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei…

Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete!

Kötés: ragasztott kartonált
Oldalszám: 640
ISBN: 9632546384
Nyelv: magyar
Méretek: 126 x 200 x 38 mm
Súly: 500 g